18 Μαΐ 2016

Εξελίξεις στην υπόθεση του 17χρονου που στις Πανελλαδικές μαχαίρωσε τη μάνα του για την τηλεόραση


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Δικαιώνεται απολύτως ο πατέρας του νεαρού μητροκτόνου
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του μητροκτόνου που συγκλόνισε την κοινωνία το 2013.
Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αγρινίου δικαιώνεται απολύτως ο πατέρας του νεαρού μητροκτόνου που είχε συγκλονίσει με την πράξη του, αλλά και την μετέπειτα περιπέτειά του, την τοπική κοινωνία τρία χρόνια πριν, στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκαν όλα όσα υποστήριζε η θεία του παιδιού αλλά και η ψυχίατρος κ. Μαραγκουδάκη που ήταν υπεύθυνη για την περίπτωσή του όταν νοσηλευόταν, θυμίζουμε αντίθετα από την άποψη πολλών άλλων ειδικών επιστημόνων. Μάλιστα στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών γίνεται λόγος για μυθιστορηματικού τύπου αιτιάσεις και πλήρη ανυπαρξία στοιχείων που δικαιώνουν απόλυτα τον πατέρα που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορήθηκε ότι είχε προσπαθήσει να φορτώσει στον 17χρονο έγκλημα που υποτίθεται είχε διαπράξει ο ίδιος.
Τώρα αναμένεται η δίκη του παιδιού που πρόκειται να αρχίσει σύντομα στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στο Αγρίνιο.
Ο μαθητής το 2013 φαινόταν πολύ αγχωμένος από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα τότε φέρεται να είχε λιποθυμικό επεισόδιο.
Η αγωνία της 51χρονης μάνας να γράψει την επόμενη ημέρα καλά το παιδί της στις εξετάσεις και η απαίτησή της να κλείσει την τηλεόραση για να ξεκουραστεί ήταν, όπως όλα δείχνουν, οι μοιραίες αφορμές του αποτρόπαιου φονικού που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Αγρινίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου, έπειτα από διαπληκτισμό με τη μητέρα του, στο σπίτι τους, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι οικιακής χρήσης, προκαλώντας της τραύματα στο θώρακα, στην ωμοπλάτη και στον αριστερό αντίχειρα. Πέντε μαχαιριές μέτρησε στο σώμα της άτυχης δασκάλας ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που επιλήφθηκε του περιστατικού, δύο εκ των οποίων ήταν μοιραίες για τη ζωή της.
Περισσότερες ειδήσεις από το Αγρίνιο στο agriniopress.gr

Πηγή ➤ newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου