18 Μαΐ 2016

Επικίνδυνος ο Αλβανός που δραπέτευσε στη Θεσσαλονίκη


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Εμπλέκεται σε δολοφονία, τράβηξε όπλο κατά αστυνομικών και μετείχε σε απαγωγές

Άφαντοι παραμένουν οι δύο Αλβανοί που δραπέτευσαν από κελί της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν.
Η απουσία τους έγινε αντιληπτή το πρωί και έκτοτε η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Οι δύο δραπέτες, ένας 42χρονος κι ένας 33χρονος, μετήχθησαν το προηγούμενο 24ωρο στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, απ' όπου επρόκειτο να μεταφερθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας για να συνεχίσουν την έκτιση των ποινών τους.
Ο 42χρονος Αλβανός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός. Είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουάριο του 2009, ύστερα από ένοπλη συμπλοκή με δύο αστυνομικούς, κατηγορούμενος για δολοφονία που διέπραξε μία εβδομάδα νωρίτερα, με θύμα 50χρονο συμπατριώτη του, που εργαζόταν σε βενζινάδικο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, κατά τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς, ο 42χρονος τράβηξε το όπλο του και άνοιξε πυρ. Ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε ελαφρά και σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.
Ο ίδιος, βαρύνεται με δύο απαγωγές που απασχόλησαν κατά το παρελθόν το πανελλήνιο. Η πρώτη ήταν το 1998 με θύμα μία 16χρονη ενώ η δεύτερη, 10 χρόνια αργότερα, εναντίον επιχειρηματία.
Σε ό,τι αφορά το δεύτερο δραπέτη, εκτίει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι φαίνεται ότι δραπέτευσαν από παράθυρο του κελιού, στο οποίο κρατούνταν άλλα τρία άτομα. Τα κιγκλιδώματα του παραθύρου ήταν πριονισμένα.
Πηγή ➤ .newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου