14 Ιουν 2016

Απήγαγαν, λήστεψαν και χτύπησαν 28χρονο από το Μπαγκλαντές



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Δύο ομοεθνείς του οι δράστες

Δύο άντρες από το Μπαγκλαντές συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 10ης Ιουνίου, στο κέντρο της Αθήνας, για αρπαγή, ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 28χρονου ομοεθνή τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας και της απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακρόπολης, βραδινές ώρες της 8ης Ιουνίου, οι δύο συλληφθέντες συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με 28χρονο ομοεθνή τους και τον οδήγησαν σε δώμα πολυκατοικίας. Εκεί, με τη βοήθεια των συνεργών τους, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Στη συνέχεια τον χτύπησαν με τα χέρια τους και με μεταλλική ράβδο, απειλώντας τον, πως αν ο αδελφός του που βρίσκεται στο Μπαγκλαντές δεν τους στείλει 3.000 ευρώ δεν θα τον απελευθέρωναν.
Πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Ιουνίου, ο απαχθείς διέφυγε και κατήγγειλε το συμβάν στις Αστυνομικές Αρχές. Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
Πηγή ➤.newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου