9 Ιουν 2016

Πάτρα: Ο Αστυνομικός που φιλοξενεί τα αδέσποτα από την Πλαζ μέχρι ο Δήμος να βρει χώρο



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Ο Πατρινός αστυνομικός, μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ, όπως είπε στο tempo24.gr, προσφέρθηκε να βοηθήσει τον δήμο Πατρέων να μαζέψουν τα αδέσποτα στην
περιοχή της Πλαζ, η οποία έχει ενοχοποιηθεί για πολλές επιθέσεις σκύλων. Όπως έχει γράψει το tempo24.gr, τα κρούσματα επιθέσεων σε διερχόμενους και Πατρινούς που συνηθίζουν να γυμνάζονται στην περιοχή, φτάνουν τα 14!




Η δημοτική αρχή αποφάσισε να μαζέψε τα αδέσποτα από την Πλαζ και ο Ανδρέας Κάππος προσφέρθηκε να βοηθήσει. Η προσφορά του δε σταμάτησε εκεί. Ο Πατρινός αστυνομικός, πήρε τα σκυλιά σε δικό του χώρο και τα φιλοξενεί μέχρι η δημοτική αρχή να βρει ειδικό χώρο φύλαξης, καθώς όπως είναι γνωστό, το κέντρο φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο εχει κλείσει. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα με τα αδέσποτα και τις επιθέσεις σε περαστικούς, έχει διογκωθεί τους τελευταίους μήνες. Και δεν προβληματίζει μόνο τον δήμο Πατρέων. Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης είχε συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή των δημάρχων της Αχαΐας, προκειμένου να βρεθεί απο κοινού λύση για τη φιλοξενία των αδέσποτων, αφού η Πολιτεία αδυνατεί και να δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πηγή ➤ BLOKO.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου