9 Ιουν 2016

Ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο του Μαυρίκου - Δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης το τζιπ



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
 
 
Ερωτηματικά προκαλεί ο τραγικός θάνατος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο πολυτελές τζιπ του το μεσημέρι στην Αττική Οδό. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το αυτοκίνητο της συζύγου του δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης, τουλάχιστον σφοδρής που να δικαιολογεί την ανάφλεξη εξαιτίας της.

Το όχημα είναι μεν κατεστραμμένο από τη φωτιά, αλλά έχουν καεί (όπως είναι φυσικό) όλα τα πλαστικά μέρη, αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται παραμορφωμένο από σύγκρουση.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τις ανακριτικές αρχές να αναζητήσουν αλλού τα αίτια της ανάφλεξης, η οποία ήταν και ξαφνική όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.

Οι κάμερες δείχνουν το αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην αριοστερή λωρίδα κυκλοφορίας, να σταματά ξαφνικά και αμέσως μετά να τυλίγεται στις φλόγες. Ενα ερώτημα λοιπόν είναι τί ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει.
Ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο του Μαυρίκου - Δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης το τζιπ
Ο οδηγός φαίνεται πως εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και δεν μπόρεσε να βγει με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Αλλο ερώτημα είναι γιατί ο οδηγός αφού είδε πως δεν μπορεί να βγει από την αριστερή πόρτα, δεν επιχείρησε να βγει από τη δεξιά, αλλά παρέμεινε μέσα σε αυτό.
Η μόνη λογική απάντηση είναι να πανικοβλήθηκε και στο μεταξύ από τις αναθυμιάσεις να έχασε τις αισθήσεις του.

Η Αστυνομία αναζητά μέσα από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας του οδηγούς που εκείνη την ώρα εκκινούνται παράλληλα ή κοντά με το όχημα του Μαυρίκου για να συλλέξει περισσότερα στοιχεία, ενώ το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνηθεί εξονυχιστικά.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου