14 Ιουν 2016

Ο ανήλικος δράστης και η δραματική πτυχή ενός εγκλήματος



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Παναγιώτης Βλαχουτσάκος«Ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει καλύτερο τρακτέρ». Αυτή η φράση, εξόργισε τον 14χρονο και τον οδήγησε στην άγρια δολοφονία του συνομήλικού του, στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.


Το έγκλημα έγινε με κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κινήτρου.

Εν τω μεταξύ τα στοιχεία από τη νεκροψία και νεκροτομή και οι καταθέσεις έστρεψαν τις έρευνες σχεδόν από την πρώτη στιγμή στον φίλο του θύματος, που ήταν και το άτομο που τον είδε τελευταίο.

To zougla.gr δημοσιεύει φωτογραφία του φίλου του 14χρονου σε ανέμελες στιγμές με τους φίλους του.



Ο μικρός Τάσος σε παλαιότερη φωτογραφία:


Ακόμα μία δραματική πτυχή στον εφιάλτη που ζει από χθες η τοπική κοινωνία του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης έρχεται στο προσκήνιο.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το άψυχο κορμί του 14χρονου σε ένα χωράφι, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του χωριού, ήταν ο πατέρας του συνομήλικου φίλου του που ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Πηγή ➤ zougla.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου