10 Νοε 2016

Λαμία: Τέλος η αποχή στο δημοτικό σχολείο για τα μαθήματα προσφυγόπουλων - Τι αποφάσισαν οι γονείς...



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας κατεβάζει τους τόνους και αναστέλλει την αποχή από τα μαθήματα. Η απόφαση...
πάρθηκε μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Δημητρίου, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 09/11/2106 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Αποφασίστηκε η αναστολή της αποχής των μαθημάτων από το σχολικό πρόγραμμα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συνάντηση που είχε το νέο Δ.Σ. με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης,Κο Δημητρίου. Συνάντηση που έγινε με γνώμονα το συμφέρον όλων των παιδιών. Στην διάρκεια της συνάντησης αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας και διατυπώσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με την δυνατότητα- καταλληλότητα του σχολείου να φιλοξενήσει τα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Θερμοπυλών. Αμφότερες πλευρές αντάλλαξαν απόψεις,ο Περιφερειακός Διευθυντής δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το ζήτημα που έχει προκύψει μετά τα επιχειρήματα τα οποία παραθέσαμε και να προβεί στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουνε δημιουργηθεί λίαν προσεχώς».
Eν τω μεταξύ αρνητικοί είναι και οι γονείς του Δημοτικού, αλλά και του Γυμνασίου στο Μοσχοχώρι για το ίδιο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε με τους υπεύθυνους της εκπαίδευσης, οι γονείς δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα των υπεύθυνων και παραμένουν αμετακίνητοι στις αρχικές θέσεις τους.
Πηγή: lamiareport.gr
Πηγή ➤ .newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου