12 Μαΐ 2017

Στο πλαίσιο ευρείας εξόρμησης των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας σήμερα κατά τις πρωινές ώρες συνελήφθησαν 13 άτομα για διάφορα αδικήματα



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
13 συλλήψεις από την Α.Δ. Ακαρνανίας κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης
 
 
Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε έναν 72χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από το 2014 καταδικαστική απόφαση για απάτες και ακάλυπτες επιταγές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας για φυλάκιση 8 ετών και χρηματική ποινή 3.700 ευρώ.
Η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας στην Δημοτική Ενότητα Στράτου του Δήμου Αγρινίου συνέλαβε έναν 39χρονο υπήκοο Αλβανίας διότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής του στην χώρα.
Στην Βόνιτσα συνελήφθησαν για ρευματοκλοπή δύο άνδρες 28 και 26 ετών και μια γυναίκα 52 ετών, διότι στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και υπαλλήλων της ΔΕΗ προέκυψε πως «έπαιρναν» ρεύμα από ΚΑΦΑΟ σε βάρος του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λευκάδας.
Επίσης στη Βόνιτσα, άνδρες του τοπικού Α.Τ συνέλαβαν έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας διότι οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβε έναν 40χρονο στην ίδια περιοχή.
Στη Δημοτική Ενότητα Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου άνδρες του Α.Τ Κατούνας συνέλαβαν το πρωί στο πλαίσιο της εξόρμησης μια 46χρονη ημεδαπή η οποία διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να διαθέτει βιβλιάριο υγείας.
Στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αγρινίου συνελήφθη ένας 40χρονος, ένας 62χρονος και ένας 65χρονος, διότι εντοπίστηκαν να πωλούν οπωροκηπευτικά σε αυτοσχέδιους πάγκους χωρίς την άδεια που απαιτείται από την αρμόδια αρχή. Οι συλλήψεις έγιναν στην Δ.Ε. Στράτου.
Τέλος, στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό δύο άτομα διότι οδηγούσαν δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.
Διαβάστε περισσότερα στο sinidisi.gr
Πηγή ➤ policenet.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου