18 Μαΐ 2016

Παρίσταναν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 22.000 ευρώ


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Σύλληψη τριών νεαρών στην Πρέβεζα

Κακοποιοί «έστησαν αστυνομικό μπλόκο», στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Ιωαννίνων κοντά στους Χαλκιάδες στις 10:00 χθες το βράδυ, για να αρπάξουν 22.000 ευρώ από ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν στο Λούρο Πρέβεζας, τρεις Ρομά, ηλικίας 20, 28 και 33 ετών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στη ληστεία.
Όπως κατήγγειλε το ζευγάρι στους αστυνομικούς, κατά τη διαδρομή κοντά στους Χαλκιάδες, άκουσαν σειρήνα περιπολικού και είδαν ένα αυτοκίνητο να τους πλησιάζει. Προς στιγμή πίστεψαν ότι πρόκειται για συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και σταμάτησαν με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να τους επιτεθούν και να αρπάξουν τα χρήματα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι μετέφερε τα χρήματα για λογαριασμό φιλικού προσώπου, προκειμένου να γίνει αγορά μηχανημάτων. Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο πέραν της ληστείας να υπάρχει και υπόθεση απάτης, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δράστες γνώριζαν για το χρηματικό ποσό που μετέφερε το ζευγάρι. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Πηγή ➤ .newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου