10 Ιουν 2016

Σε τελετή ορκωμοσίας στον Αυλώνα ο Καμμένος



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ 2016 Γ ΕΣΣΟ
 
 
«Η σημερινή συγκυρία επιτάσσει, περισσότερο από ποτέ, να εργαστούμε με απόλυτη υπευθυνότητα για το συλλογικό συμφέρον της πατρίδος μας, παραμερίζοντας προσωπικά οφέλη και συμφέροντα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον χαιρετισμό του, στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2016 Γ ΕΣΣΟ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε στους οπλίτες: «Η στρατιωτική θητεία, πέραν της εθνικής και ηθικής της διάστασης, είναι μία ευκαιρία που δίνεται στους νέους να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να εξοικειωθούν με τις πραγματικές συνθήκες της κοινωνικής ζωής». Απευθυνόμενους στα μόνιμα στελέχη του κέντρου, σημείωσε: «Να επιδείξετε προσόντα στρατιωτικού ηγέτη και να αποκτήσετε άρρηκτη ψυχική επαφή με τους νέους που σας εμπιστεύθηκαν οι οικογένειές τους».
Τέλος, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε: «Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι πάντα δίπλα σας, δίπλα στην οικογένειά σας, για ό,τι ζήτημα προκύψει, πρόθυμες να ενσκήψουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί».
Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου