10 Ιουν 2016

Ο διαβόητος «ληστής με το Καλάσνικοφ» δίνει προαγωγικές εξετάσεις



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ
 
 
Ο διαβόητος «ληστής με το Καλάσνικοφ» Βασίλης Δημάκης, ο οποίος  κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας, δίνει προαγωγικές εξετάσεις και μεταφέρεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Βουδ στην Πάτρα, που έχει γίνει «αστακός»
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Δημάκης, λήστευε περίπτερα, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό και αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των επιχειρηματιών.
Επίσης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αιματηρά επεισόδια σε βάρος αστυνομικών, ενώ έχει καταδικαστεί και για ληστείες τραπεζών.
Η επιλογή του να συμμετέχει στις προαγωγικές εξετάσεις και να πάρει απολυτήριο, ενεργοποίησε τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου και έτσι κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που θα συμβεί και τις επόμενες μέχρι την λήξη των προαγωγικών εξετάσεων, στο σχολικό συγκρότημα της Πλατείας Βουδ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τον συνοδεύουν είναι συνεργάσιμος και δεν δημιουργεί προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δοκιμασίας του.
Ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια αφού θεωρείται αρκετά σκληρός ποινικός κρατούμενος και άνθρωπος με πολλές γνωριμίες στον χώρο του κοινού εγκλήματος.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχουν δώσει αυστηρές εντολές για την φύλαξή του, τόσο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, όσο και κατά την μεταγωγή του από και προς τις φυλακές. 
ΠΗΓΗ: tempo24.gr, thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου