3 Σεπ 2016

Ανεπιθύμητη σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών '67-'74 η Σοφία Βούλτεψη



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Την αντίδραση του προέδρου του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών της περιόδου 1967-'74 προκάλεσαν οι δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη σχετικά με... εκλεγμένη χούντα και την σύγκρισή της με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, με δηλώσεις του στην “Αυγή” καταδικάζει τις δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο Σύλλογος δεν επιθυμεί από εδώ και πέρα η Σοφία Βούλτεψη να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις του ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η δήλωση του Κων. Μανταίου στην “Αυγή” έχει ως εξής:
“Ως πρόεδρος του ΣΦΕΑ 1967-74 καταδικάζω τις απερίγραπτες δηλώσεις της πρώην κυβερνητικής εκπροσώπου της Ν.Δ. και νυν βουλευτού Σ. Βούλτεψη, που ταύτισε το χουντικό καθεστώς με τη σημερινή εκλεγμένη από τον λαό ελληνική κυβέρνηση. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση με την προσπάθειά της να εξομοιώσει το χουντικό κατασκευασμένο δημοψήφισμα που δήθεν νομιμοποίησε τη χουντική κυβέρνηση στα μάτια του ελληνικού λαού με τις απολύτως δημοκρατικές εκλογές από τις οποίες προέκυψε η σημερινή κυβέρνηση.
Ας κοιτάξει η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. την ιστορία της οικογένειάς της, μήπως και αισθανθεί ντροπή για τις δηλώσεις της και τουλάχιστον τις ανακαλέσει. Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΦΕΑ, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να εκπροσωπήσει ξανά τη Ν.Δ. στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας”.

Πηγή ➤ newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου