3 Σεπ 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας σε κερασμένο τραπέζι 80 ατόμων - Φαγκρί και εκλεκτοί ψαρομεζέδες εντυπωσίασαν τον πρωθυπο



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην ψαροταβέρνα κέντρισε τα βλέμματα όλων. Ο πρωθυπουργός έδειχνε να απολαμβάνει τόσο τους μεζέδες όσο και την παρέα...
Η περιοδεία στην περιοχή της Ναυπακτίας για τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνοδεία του, έληξε με ένα γεύμα στην γνωστή ψαροταβέρνα «Λάππας» στην παραλία της Μακύνειας. Ο πρωθυπουργός κάθισε σε τραπέζι 80 ατόμων μαζί με τους συνεργάτες του και όλοι μαζί έδειχναν να απολαμβάνουν τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες. Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε εντυπωσιασμένος από τα εδέσματα, με τον ίδιο να τρώει ως κυρίως πιάτο, φαγκρί. Μαζί του, κάθονταν μεταξύ άλλων, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Καρακώστας, Κοτσανάς και Σύψας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραπέζι ήταν κερασμένο από την εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες στις δίδυμες σήραγγες της Κλόκοβας...
ΦΩΤΟ από nafpaktianews.grΦΩΤΟ από nafpaktianews.gr

ΦΩΤΟ από nafpaktianews.grΦΩΤΟ από nafpaktianews.gr

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιθεωρήσει τις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων της Κλόκοβας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, ενώ στο σημείο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, οι βουλευτές Αιτωλ/νίας Γιώργος Βαρεμένος- Μαρία Τριανταφύλλου, o περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας καθώς και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος.




Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως πρόκειται για μια ημέρα ξεχωριστή για τη δυτική Ελλάδα, την πιο αδικημένη πλευρά της χώρας, όπως είπε.

Αναφερόμενος στα έργα των οδικών αξόνων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι από την επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, εξοικονομήθηκαν 172 εκατ. ευρώ από την Ολυμπία οδό, 230 από την Ιονία οδό και 225 από τον Μωρέα. Ενώ έως τον Μάρτιο του 2017, πέραν των τριών αυτών οδικών αξόνων, ολοκληρώνονται και οι άλλοι δύο, ο Ε65 και τμήμα Μαλιακού-Κλειδίου.



Σημείωσε ότι είναι έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και συμβάλλουν πάρα πολύ, στην αναπτυξιακή προοπτική της δυτικής Ελλάδας, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, καθώς υπάρχουν δεσμεύσεις από προηγούμενες κυβερνήσεις, ώστε η χρήση των οδικών αξόνων να μην έχει απαγορευτικό κόστος για τους πολίτες,ενώ συμπλήρωσε ότι σταδιακά θα επέλθει η λογική των αναλογικών διοδίων.



πηγή: cityvoice, nafpaktianews.gr
Πηγή ➤ .newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου