3 Σεπ 2016

Εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε στην Ηλεία



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Έγιναν δύο συλλήψεις, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα

Εγκληματική ομάδα που έχει διαπράξει μία ληστεία, καθώς και διαρρήξεις καταστημάτων στην Αχαΐα και την Ηλεία, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου. Η Αστυνομία συνέλαβε στο Τραγανό της Ηλείας δύο άτομα, ηλικίας 23 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - συμμορία, ληστεία κατά συναυτουργία και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν δυο ακόμα συνεργούς των συλληφθέντων, από τους οποίους ο ένας είναι 18 ετών και αναζητείται, ενώ τα πλήρη στοιχεία του δεύτερου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί μια ληστεία στο Θεριανό της Αχαΐας, οκτώ διαρρήξεις καταστημάτων στην Ηλεία και έξι στην Αχαΐα, ενώ οι δράστες είχαν αφαιρέσει και ένα αυτοκίνητο από την περιοχή του Μιντιλογλίου της Πάτρας.
Όσον αφορά την υπόθεση της ληστείας, πριν από περίπου τρεις μήνες, οι τέσσερις δράστες, επιτέθηκαν σε ζευγάρι, ηλικίας 49 και 47 ετών αντίστοιχα, χτυπώντας τον άνδρα με κλωτσιές, γροθιές και στη συνέχεια με λοστό στο κεφάλι και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται, προκειμένου απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή ➤ .newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου