3 Σεπ 2016

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο... καλοκαιρινός εφιάλτης των οδηγών - Τα εις βάρος του στοιχεία...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα. Τι βρέθηκε μέσα στο σπίτι του...
Είκοσι υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, εξιχνιάσθηκαν από την Αστυνομία, με τη σύλληψη ενός 36χρονου από το Ιράκ. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 36χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 6 Μαΐου έως και το τέλος Αυγούστου, είχε κλέψει από οχήματα χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές, tablet, i-pad, βιντεοκάμερα, φωτογραφικές μηχανές και άλλα), είδη ένδυσης και υπόδησης, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 15.000 ευρώ, καθώς επίσης και χαρτονομίσματα χωρών εκτός ευρωζώνης.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές προσωπικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες,) και διάφορα αντικείμενα (γυαλιά, κινητά τηλέφωνα, σακίδια, τσάντες). Μέρος από τα κατασχεθέντα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή ➤ .newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου