10 Νοε 2016

Απίστευτος ο «Φιλιππέας»:Δείτε που κατέβασε το Ελικόπτερο «Huey» …Mαζί και τον ΥΕΘΑ! (Bίντεο)



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα διαθέτει τους καλύτερους  Χειριστές στην Πολεμική μας Αεροπορία ,αλλά από οτι φαίνεται και οι Ελικοπτεράδες της  Αεροπορία Στρατού δεν πάνε πίσω  και ιδού δείτε  το Ντοκουμέντο σε video!
66
Ανήμερα του Ταξιάρχη οι αρκετοί πιστοί που βρέθηκαν στον Πανορμίτη της Σύμης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες του Χειριστού ελικοπτέρου τύπου  Ε/Π «Huey» που μετέφερε τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στο νησί!
felipe
Χειριστής του Ελικοπτέρου  είναι ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Κωνσταντίνος  Φιλίππου ,γνωστός  Στα Στελέχη της  Αεροπορίας Στρατού  και όχι μόνο …. ώς (Φιλιππέας)  ,πετάει  δε με τα  Ελικόπτερα της Α.Σ ως Χειριστής   από το 1981 και ανήκει  στην Δύναμη της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ !
Είναι ο Χειριστής που ο ΥΕΘΑ Καμμένος πετά μαζί του από τον Έβρο   μέχρι τα νησιά και από τα Βόρεια Σύνορα μέχρι και την Γαύδο…προσγείωσε το ελικόπτερο στην προβλήτα του λιμανιού σε έναν χώρο όπου μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τέτοια προσγείωση.
wp_20161007_13_06_28_pro
  Εδώ ο Ταγματάρχης (Α.Σ) Κωσταντίνος Φιλίππου (Φιλιππέας) στον Έβρο με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ στην Άσκηση Παρμενίων  2016 στον Έβρο!
45
Το ελικόπτερο αφού κατέβασε τους επιβαίνοντες ,απογειώθηκε ξανά  για χαιρετισμό  και επέστρεψε, προσγειωνόμενο σε ακόμα πιο στενό σημείο της προβλήτας του λιμανιού του Πανορμίτη ...Ενώ οι πιστοί παρακολουθούσαν με αμηχανία και θαυμασμό τις  αέρινες κινήσεις του Χειριστή της Αεροπορίας Στρατού !!!
Μπράβο Κωσταντίνε …Απλά δεν παίζεσαι !


 
veteranos.gr
Πηγή ➤ policenet.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου