3 Σεπ 2016

Στον εισαγγελέα ο 55χρονος που βίαζε τη 14χρονη στη Λάρισα



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
Το άτυχο κορίτσι είχε πρώτα βιάσει ο ίδιος ο νονός του
Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 55χρονος που κατηγορείται πως κρατούσε φυλακισμένη 14χρονη και τη βίαζε επί δύο εβδομάδες. Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλιγόταν, αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που είχε «πασάρει» το άτυχο κορίτσι στον 55χρονο ήταν ο ίδιος ο νονός της, ένας 56χρονος που επίσης είχε βιάσει την 14χρονη.
Οι αστυνομικοί αναζητούν κι άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και τουλάχιστον δυο Έλληνες και έναν Αλβανό στους οποίους εξέδιδε το κορίτσι ο 55χρονος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τη θλιβερή κι ανατριχιαστική υπόθεση, η 14χρονη το έσκασε από κέντρο ανηλίκων στα Γιαννιτσά και εμπιστεύτηκε την τύχη της στο νονό της, ο οποίος τη βίασε και στη συνέχεια την έδωσε στον 55χρονο φίλο του που επίσης τη βίαζε και την εξέδιδε.
Η 14χρονη είναι παιδί διαλυμένης οικογένειας. Η μητέρα της, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται περιστασιακά ως ιερόδουλη, έχει άλλα εννέα παιδιά και είχε χάσει την κηδεμονία της έφηβης γιατί συνεχώς απασχολούσε τις Αρχές με κλοπές.
Πηγή ➤ .newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου