10 Νοε 2016

Δωρεάν WI-FI σε λεωφορεία της Ελληνικής Αστυνομίας



ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
Πραγματικότητα αποτελεί, πλέον, ένα μεγάλο εγχείρημα τεχνολογικής προόδου και προσφοράς στους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.
 
Μετά από πρόταση της Συνδικαλιστικής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» η οποία έγινε αποδεκτή από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αφού υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες, δόθηκε το πράσινο φώς από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Σήμερα 09-11-2016 στην Υπηρεσία Τεχνικών Εφαρμογών βορείου Ελλάδος (ΥΤΕΒΕ) παρόντος του Προέδρου του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία και των Μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» κ.κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημητρίου και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου, παρεδόθησαν από τον Διευθυντή των καταστημάτων Κινητής τηλεφωνίας «Δίκτυο» - Κ. Καραμανλή 143 Θεσσαλονίκη κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο, στον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Α/Δ κ. ΒΑΚΡΙΝΟ Κων/νο, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εγκατάσταση WI-FI στα 25 λεωφορεία της ΔΑΕΘ/ΥΑΤ και ΥΜΕΤ.
 
Στο σημείο έφθασαν οι εκπρόσωποι και τεχνικοί των εταιριών που προμήθευσαν τα μηχανήματα κ.κ. ΜΠΑΤΙΑΝΗΣ Κοσμάς, ΨΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Σπύρος και ΜΠΑΜΠΑΚΗΣ Αθανάσιος και μέχρι το μεσημέρι, με την άριστη συνεργασία του Δ/ντή της ΔΑΕΘ και των τεχνικών της ΥΤΕΒΕ, έγινε η εγκατάσταση στα μισά περίπου λεωφορεία και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το έργο και στα υπόλοιπα.
Τα συστήματα δοκιμάστηκαν και λειτουργούν τέλεια ενθουσιάζοντας τους συναδέλφους οδηγούς των οχημάτων.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα μηχανήματα αυτά, έχουν την έγκριση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης και την έγκριση της Δ/νσης Πληροφορικής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
 
Ο μηνιαίος διαθέσιμος όγκος είναι 30 GB σε κάθε λεωφορείο, στο δίκτυο της wind, και θα γίνει προσπάθεια από τον Συνεταιρισμό να αυξηθεί στα 90 GB μηνιαίως.
 
Το κόστος της συντήρησης και λειτουργίας των μηχανημάτων για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια είναι εξασφαλισμένο από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
 
Το συνολικό κόστος της χορηγίας, κατ΄ εκτίμηση, ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.
 
LOGO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή ➤ policenet.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου